Rólam


Kiss László vagyok, a ThetaHealing® Technika nemzetközi okleveles Oktatója és konzulense.

  

Több évi keresés, tanfolyamok, technikák megismerése után, 2015.- ben találkoztam először a ThetaHealing® módszerével.

Az én életemben megkaptam, amiről sokáig álmodni sem mertem, mert korábban  számomra lehetetlennek, elérhetetlennek tűnt. Legyen az fizika, lelki, szellemi vagy akár anyagi értelemben.

 A technika gyorsasága, hatása, és könnyed azonnali működése azonnal  meggyőzött, és azt éreztem, hogy megtaláltam, amit eddig kerestem. Alig 1 év leforgása alatt, elvégeztem a konzulensi képzések közül amennyit csak tudtam aminek köszönhetően sok embernek segíthettem az életének minőségi változásában.

* ThetaHealing® Alap DNS1 konzulensi képzés, 

* ThetaHealing® Haladó DNS2 konzulensi képzés

* ThetaHealing® Teremtés és Bőség konzulensi képzés

* ThetaHealing® Az élet játéka konzulensi képzés

* ThetaHealing® Áss mélyebbre konzulensi képzés,

* ThetaHealing® Lélektárs konzulensi képzés

Hiszem, hogy mindenki számára a születéstől kezdve a képességeink is velünk érkeznek, csupán felelevenítjük a tanfolyamokon ezzel a módszerrel. Annak érdekében, hogy még több emberhez eljusson a ThetaHealing® technikája, és még többen, alkalmazhassuk magunk,vagy mások életének minőségi változásban elvégeztem a

* ThetaHealing® Alap DNS1 okleveles Instructori képzést

* ThetaHealing® Haladó DNS2 okleveles Instructori képzést

* ThetaHealing® Áss mélyebbre okleveles Instructori képzést,

így megtaníthatom, hogyan tudod a saját életedet a Teremtő Energia segítségével, minőségében megváltoztatni, és hogyan tudod a saját valóságodat megalkotva, egy kedvező, élvezettel teli, sikeres életet élni. És a Fejlődés továbbra sem állhat meg… Óriási céljaim vannak a továbbiakban is a módszer által, ahol tovább mélyíthetem a tudásomat, és még további megoldásokkal segíthetek. A tanfolyamokon, workshopokon, személyes konzultáción egyaránt a célom, hogy minél több információt adhassak át, hiszen mindenki számára a cél, az előrehaladás.

Hiszem, hogy minden eseményen egymástól tanulunk, és egymással fejlődünk. Mindenki a saját ütemében. 

Amint te már a saját utadat járod, a Technika használatával saját életedben, és mások életében IS jelentős megoldást hozhatsz.

Ezért van, hogy a legtöbbet igyekszem adni, és az események után is (aki úgy dönt) együttműködve haladunk tovább az úton.

Bármilyen kérdéssel, kéréssel kereshetnek. Lehetőséget biztosítok a további tanulmányok fejlesztésére, találkozókon gyakorlásra, különböző rendezvényekre, találkozókra. Fontosnak tartom, hogy minden a saját szabad akarat tiszteletben tartásával történik, így kötelesség nélkül, lehetőség amit nyújtok. A döntést, és az első lépést TE hozod meg.

Kiss László