Konzultáció


egyéni konzultáció alkalmával, éber állapotban történő beszélgetésben vehetsz részt…

A Technikának köszönhetően, megnyílik előttünk a tudatosságunk, és a tudatalattink közti kapu.

Ezáltal elénk tárul, minden olyan információ (akadály, blokk, félelem, aggodalom,negatív gondolatok VALÓDI oka) ami az élet jelenlegi szakaszát akadályozza az előrehaladásban, vagy megrekeszt a változások JÓ élményeinek megélésében.

Amint megmutatja magát a probléma valódi oka, a TE engedélyeddel elengedésre kerülnek, ezek a minták “oldódnak”.  Ezek a negatív gondolatok, energiák helyett, pozitív mintákkal, megerősítésekkel cserélődnek ki, ezáltal a tudatalatti ezt ismeri el valósnak.

Mit is jelent ez? Az életedben gyakran ismétlődhetnek dolgok, amikre a tudatalatti reagál, az eddogi megtapasztalások miatt. 

Pl. Ha túl közel engedek valakit magamhoz….(ilyenkor válaszol erre a helyzetre a tudatalatti és elindít egy működési rendszert egy régi élmény alapján, amit “normális” állapotnak hisz)… össze lesz tőrve a szívem/átver/megcsal/kihasznál vagy elhagy.

A Technika adta lehetőség alapján, ezek a működési programok átíródnak (mint egy SMS a telefonban)

pl: Amikor közel engedek valakit magamhoz….(ilyenkor válaszol erre a helyzetre a tudatalatti és elindít egy programot az ÚJ minta alapján)…a választott párom is kinyithatja a szívét, bizalommal kitejesedve,és szeretve, és elfogadásban, és kölcsönös harmonikus kapcsolatban élhetek, anélkül, hogy meg kellene tapasztalni az elhagyást.  

A tudatalatti továbbra is dolgozik, csak kapott egy új “működési rendszert”, így a Sors/élet/Mindenség Teremtője és a vonzás törvénye ezekben támogat, és a vonzásod elkezd ezek alapján aktiválódni. A régi üzenet helyett, az újat küldi ki az életbe, ami pedig az új “kérésednek” megfelelő embereket sodorja eléd, a példánál maradva.

A munka végeztével jellemzően a “kellemetlen” érzések helyett, kellemes, emelkedett állapot, megkönnyebbülés,felszabadultság járja át a testet, szellemet, lelket.
A Konzultáció ideje alatt végig éber állapotban vagyunk, MINDEN a szabad akaratod tiszteletben tartásával történik.

Néhány témakör, amivel leggyakrabban keresnek meg:

* Emberi Kapcsolatok (Szülőkkel, gyerekekkel, párkapcsolat, baráti, munkahelyi )

* Egészségügyi problémák (betegségek)

* Munkahelyi akadályok változtatása, új munkahely teremtés
* Ingatlan vétel/eladás
* Bőség elfogadása (anyagi, lelki, fizikai,testi)
* Gyermekvállalási nehézségek oldása
* Szeretet elfogadása/elutasítása. (Elutasítás: Bántalmazónak HITT szeretet lezárása)

A Konzultáció időtartama:

kb. 1- 1,5 óra
Díja:20 000ft / alkalom

Bármilyen kérdésed lenne, keress bizalommal az alábbi elérhetőségeken