Konzultáció


egyéni konzultáció alkalmával, éber állapotban történő beszélgetésben vehetsz részt…

A Technikának köszönhetően, megnyílik előttünk a tudatosságunk, és a tudatalattink közti kapu.

Ezáltal elénk tárul, minden olyan információ (akadály, blokk, félelem, aggodalom,negatív hitrendszer) ami az élet jelenlegi szakaszát akadályozza az előrehaladásban, és talán nem is hittük volna, hogy ilyen van.

Amint megmutatja magát a probléma valódi oka, a TE engedélyeddel elengedésre kerülnek, ezek a minták “oldódnak”.  Ezek a negatív gondolatok, energiák helyett, pozitív mintákkal, megerősítésekkel cseréljük ki, ezáltal a tudatalatti ezt ismeri el valósnak.

Mit is jelent ez? Az életedben gyakran ismétlődhetnek dolgok, amikre a tudatalatti reagál. Pl. Ha túl közel engedek valakit magamhoz….(ilyenkor válaszol erre a helyzetre a tudatalatti és elindít egy programot egy régi élmény alapján)…össze lesz tőrve a szívem és elhagynak.

A Technika adta lehetőség alapján, ezeket a befejezések átíródnak pl: Amikor közel engedek valakit magamhoz….(ilyenkor válaszol erre a helyzetre a tudatalatti és elindít egy programot az ÚJ minta alapján)…a választott párom is kinyithatja a szívét, bizalommal kitejesedve,és szeretve, és elfogadásban, és kölcsönös harmonikus kapcsolatban élhetek, anélkül, hogy meg kellene tapasztalni az elhagyást.  

A tudatalatti továbbra is dolgozik, csak kapott egy új “programot”, így a Sors/élet/Mindenség Teremtője és a vonzás törvénye ezekben támogat.

A munka végeztével jellemzően a “kellemetlen” érzések helyett, kellemes, emelkedett állapot, megkönnyebbülés,felszabadultság járja át a testet, szellemet, lelket.
A Konzultáció ideje alatt végig éber állapotban vagyunk.

Néhány témakör, amivel leggyakrabban keresnek meg:

* Kapcsolatok (Szülőkkel, gyerekekkel, párkapcsolat, baráti, munkahelyi )
* Egészségügyi problémák 

* Munkahelyi akadályok, új munkahely teremtés
* Ingatlan vétel/eladás
Bőség elfogadása (anyagi, lelki, fizikai,testi)
* Gyermekvállalási nehézségek
* Szeretet elfogadása/elutasítása….

A Konzultáció időtartama:

kb 1,5 óra
Díja:15 000ft / alkalom

Bármilyen kérdésed lenne, keress bizalommal az alábbi elérhetőségeken