Önszeretet Program


“Ismerd meg önMAGad”: TE ÉS TE

Önszeretet, önbizalom önismereti Program

A programon való részvételnek előfeltétele nincs, mindenkit szeretettel várok, aki szeretné jobban megismerni , és jobb kapcsolatba kerülni önMAGával!

A Program központi témája TE vagy. Az életünk célja a jólét, és a jóllét. Legyen az párkapcsolat, anyagi bőség, biztonság, szeretet, vagy akár a siker. Ahhoz, hogy az életben megtapasztald a testi, lelki, érzelmi, fizikai bőséget, el kell tudni fogadni azt. Ennek az alapja önMAGad elfogadása és szeretete. Amennyiben elutasítod Önmagad, elutasítod a feléd érkező “Jó” dolgokat is, hiszen a vonzás helyett az elutasítást választod. Ha elfogadod magad, elfogadod az élet ajándékát is, hiszen méltónak tartod magad arra.

A Program célja, hogy meglásd, felismerd és megértsd azokat az okokat, ami miatt önMAGad (és a benned lévő világ) szeretete/elfogadása helyett, az utasítást választottad, és a feladatok segítségével a kapcsolódási irányt átformáld magadban, elfogadd, megszeresd, elismerd, megbecsüld és észrevedd milyen csodálatos képességekkel rendelkezel.

A Program NEM ThetaHealing tanfolyam, előfeltétele nincs, bárki csatlakozhat, aki hatékonyan, gyorsan szeretne változtatni.

Várlak Szeretettel

Laci