fbpx
Események betöltése

« All Események

  • Ez az esemény elmúlt.

2020 Évindító Teremtés Nap Siófokon

január 4 *10:30.17:30

15000Ft

2020 – egy Új év, amiben új tervek, új célok és új lehetőségek rejlenek! Fedezzük fel, mit tartogat ez az év és tegyük le együtt, közösen a jó alapokat a következő időszakra! A meditációs nap és előadás program célja, hogy magunk mögött hagyva az előző év(ek) terheit, nehézségeit, nyitott, befogadó állapotban teremthessünk a 2020-as évre.

A programot a 2020-as évvel kapcsolatos spirituális előrejelzések áttekintésével kezdjük. Asztrológiai, numerológiai nézőpontok és társadalmi változások előrevetítéseit értékeljük, nagy hangsúlyt fektetve a globális hatások egyénre gyakorolt vonatkozásaira.

Mielőtt rátérnénk a 2020-as évvel kapcsolatos saját, belső szándékainkra, visszatekintünk a 2019-es esztendőre. Értékeljük személyes történéseinket, változásainkat, tanulságokat levonva és megfogalmazva önmagunk számára. Megkeressük és feloldjuk azokat a korábbi veszteség, illetve kudarcélményeinket, amelyek gátolhatják a jelenben történő döntéseinket, választásainkat, elhatározásainkat. Elengedjük mindazt, ami már nem szolgál minket, hogy nyitott, befogadó állapotban tekinthessünk előre. Mindebben a „Múlt meditációs gyakorlat” is a segítségünkre lesz.

A 2020-as évben különösen fontos lesz az új célok, a meghatározott irányok kijelölése. Ennek okán a napot nem a jelennel, hanem a jövővel kapcsolatos elképzeléseinkkel folytatjuk. Céllistát készítünk, hogy lássuk, merre haladunk. A vágyaink, a terveink tudtunkra adják, mit akarunk megmutatni magunkból, és mi az, amiben fejlődni szeretnénk. Feltérképezzük, melyek azok a lépések, amelyeket szükséges megtennünk ahhoz, hogy mindaz, amit megélni szeretnénk, megtörténhessen a valóságunkban. Mindehhez a „Jövő meditációs gyakorlatot” is segítségül hívjuk.

A nap végén foglalkozunk a jelennel, tehát az előző gyakorlatok hatására történő felismerések beépítésével, valamint a fizikai síkon való cselekvéssel. Megvizsgáljuk, mik azok az erények, amelyek az „itt és most-ban” segítenek minket, mik azok a genetikai ágon örökölt viselkedések, minták, megoldások, amelyek (ha feloldjuk az elutasításainkat) segítenek minket céljaink megvalósításában. Ehhez a „Jelen meditációs gyakorlat” is a segítségünkre lesz.

Időpont: 2020. január 4. 10:30-17:30
Helyszín: Siófok-Kiliti
Részvételi díj: 15.000 Ft/fő
Jelentkezés:

*
*
*

Részletek

Dátum:
január 4
Időpont:
10:30.17:30
Összeg:
15000Ft
Esemény Category:

Helyszín

Theta&Grafológia
Vadvirág utca
Siófok, 8600 Magyarország
+ Google Térkép
Honlap:
www.thetaesgrafologia.hu