fbpx
Események betöltése

« All Események

ThetaHealing®Teremtés és Bőség Tanfolyam Budapest

szeptember 9 *10:00.szeptember 10 *17:00

130000Ft
Előfeltétel:
ThetaHealing ®Alap,
ThetaHealing® Haladó,
ThetaHealing®Áss mélyebbre tanfolyamok elvégzése.
A Tanfolyam időtartama: 2 nap
 
A Tanfolyam díja: 130 000 Ft
Korai befizetési kedvezmény 2019.08.26.-ig  110 000 Ft!

A tanfolyam tartalmazza: Hivatalos magyar nyelvű munkafüzetet, nemzetközileg elismert konzulensi oklevelet, jegyzetfüzetet

A tanfolyamon megtanulhatod, hogyan töröld a korlátozó gondolatokat, melyek távol tartanak teremtéseidtől. Megtanulod, hogy Te magad Teremted Meg a Valóságodat…

 
Minden, amit létrehozunk az életünkben, a kinyilatkozásainkat, gondolkodásunkat és cselekvésünket tükrözi vissza. Minden döntésünk, az általunk választott teremtések visszatüröződései. Amit gondolunk és teszünk, közvetlen hatással bír előnyös és hátrányos teremtéseinkre. Ha állandóan azt hangoztatod, hogy szegény vagy, az is leszel. Ha folyamatosan azt mondod és úgy is gondolod, hogy anyagi jólétben élsz, úgy is lesz. A lehető legfontosabb dolog hogy megtartsd a pozitív szemléletmód állapotát.
 
Az igazság az, hogy mi magunk teremtjük a valóságunkat, és lehetőségünk van a legjobbat létrehozni amit csak a világ kínálhat. De először is el kell döntsd, hogy mit is akarsz az életedben.
 
Álmodsz arról, hogy azt az életet éled, amelyre vágysz? Sokaknak ez az álma, de a valóság nem ez, a sok keresgélés ellenére sem.
Ez a tanfolyam egy csodálatos kérdőívvel segít abban hogy megtaláld azokat a meglepő és mélyen elrejtett blokkokat, melyek elválasztanak a céljaidtól. Megmutatja hogyan áss mélyre, hogy törölhesd azokat; megtanítja a Szándékot és az Isteni Időzítést, és hogy az életben minden Te érted dolgozik.
 
Minden támogató új érzést megkapsz amely ahhoz szükséges, hogy megalapozza életedben a bőséget. Sokan úgy próbálják meg használni a ThetaHealing®-et, hogy nem izom-tesztelik le, hogy vajon mi okozza a blokkokat, csak letöltik a teljes anyagi bőséget. Ilyen esetekben csalódottak lesznek, ha nem érnek el azonnali eredményeket. Ezen a tanfoyamon azt tanulod meg, hogy hogyan töröld a blokkokat. hogyan tervezz, hogy „tedd fel a szándékodat” és hogyan érd el az általad elképzeld sikereket. Ez nem egy „Hogyan-legyek azonnal-gazdag” kézikönyv, hanem egy univerzális eszköz, amely által felfedezheted a benned rejlő, felhasználható lehetőségeket, hogy az életed minden területe gazdaggá váljon.
 
Manifesztálás Letöltései Théta Állapotban.
Hogyan blokkoljuk a bőséget – ami nem a pénzről szól.
A blokkok eltávolításának gyakorlása.
Jelentkezés a ThetaHealing®Teremtés és Bőség Tanfolyamra:
*
*
*

Részletek

Kezdés:
szeptember 9 *10:00
Vége:
szeptember 10 *17:00
Összeg:
130000Ft
Esemény Category:

Szervező

Kiss László ThetaHealing Instructor & Konzulens
Telefon:
+36203125155
E-mail:
info@theta2heart.hu
Honlap:
www.szeretettelgyogyito.hu

Helyszín

*Theta2Heart* Központ
Drégely utca 2-4
Budapest, 1097 Magyarország
+ Google Térkép
Telefon:
+36203125155
Honlap:
www.szeretettelgyogyito.hu