fbpx
Események betöltése

« All Események

  • Ez az esemény elmúlt.

ThetaHealing® AlapTanfolyam Veszprém

május 10 *10:00.május 12 *17:00

Ft130000

ThetaHealing® Alap Tanfolyam Veszprémben

A tanfolyamon való részvételnek nincs előfeltétele, mindenki számára elérhető.
 A Tanfolyam ideje:3 nap
Tanfolyam díja: 130 000 Ft
Korai befizetéssel 2019.05.01.-ig : 99 000 Ft
Ismétlőknek: 50 000 Ft
Pontos helyszínről hamarosan informálunk!

Szeretnéd jobban érteni és érezni a világ és önmagad működését? Szeretnéd tudni a “miért”-eket? Változtatnál, de nem tudod, hogyan tedd meg? Megtanulnál egy hatékony spirituális filozófiát és mellette olyan módszereket, amikkel képes vagy a Számodra szükségtelenné vált érzéseket, fájdalmakat oldani, feldolgozni és elengedni? Ugranál egy nagyot a szellemi fejlődésben? Most itt a lehetőség, hogy Te írd az életed forgatókönyvét!

Ha úgy érzed, hogy elsajátítanád a ThetaHealing® módszert, akkor gyere el az Alaptanfolyamra a Balatonhoz, Siófokra 2019. Május 10-12. (péntek-szombat-vasárnap) napokon. Kezdés első nap reggel 10:00-kor. A képzést Winkler Móni és Kiss László Theta Healing tanárok együtt tartják, hogy a női és a férfi energia egyszerre képviselhesse magát!:)

A ThetaHealing® módszerének használatával az emberi agy théta frekvenciába kerül, amelyet egyébként a hipnózis során is alkalmaznak. Ennek segítségével érzékelhetővé válnak a tudatalatti tartalmak, így lehetőség adódik a blokkok feltérképezésére, megértésére és feloldására. Mindeközben folyamatosan a tudatunknál vagyunk, de egy egészen más látószögből tekintünk az életünkben fellelhető gondokra, megoldásra váró ügyekre. Feltárulhatnak azok a gyökérproblémáink és a hozzájuk kapcsolódó hitrendszereink, amelyek gátolnak minket életvezetésünk során. A technika segítségével képesek vagyunk hit-és érzelemmunkát végezni, amelyek felszabadítóan, a változás erejével hatnak ránk.

A ThetaHealing® elsajátításával és használatával megismerjük önmagunkat, embertársainkat, valamint a látható és a láthatatlan világ összefüggéseit. Megtanulunk olyan technikákat, amelyekkel egyszerűbben, hatékonyabban és gyorsabban ráláthatunk problémáinkra és megoldhatjuk őket. Fejlődik intuíciós érzékünk, a világról alkotott szemléletünk és a Mindenség Teremtőjével való kapcsolatunk is erősödik. Feltérképezzük a különféle agyhullámokat, (különös tekintettel a Théta agyhullámra), a négy szinten található programokat és a hozzájuk kapcsolódó hitrendszereket. Megszerzett ismereteinkhez beépítjük a gyökérproblémák megtalálására szolgáló úgynevezett “ásás” technikáját. Számos spirituális fogalom is tisztázásra kerül, szó lesz többek között a gondolatok és a szavak erejéről, a sejtszintű kommunikációról, a kozmikus tudatosságról és megannyi más, izgalmas témáról, amelyek mind hozzájárulhatnak sikeres életvezetésünkhöz és pozitív gondolkodásunk kialakításához.

Az elméleten kívül számos gyakorlati feladat végzésével mélyítjük el a technika ismeretét a minél hatékonyabb felhasználás érdekében.

A tanfolyam teljesítése után a THInK (Theta Healing Institute of Knowledge) által nemzetközileg elismert tanúsítvány kerül kiállításra.

A ThetaHealing® Alaptanfolyam tematikájának rövid ismertetése:

– A ThetaHealing® módszer hátterének, technikájának bemutatása
– A szavak és a gondolatok erejének áttekintése
– A sejtszintű kommunikáció kifejtése
– Az agyhullámok típusainak felvázolása
– A test elektromágneses mezeje, a polaritás kiegyensúlyozásának megtanulása
– Energiatörés elsajátítása
– Csakrák, lelki érzékelések ismertetése
– Theta Healing meditáció, kapcsolódás a Feltétel nélküli szeretet teréhez
– Intuitív képességek aktiválása
– A négy szinten található programok megismerése
– A negatív hitrendszerek megszüntetésének módja, az ásás technikája
– Izomtesztelések elsajátítása
– A hit-és érzelemmunka megismerése, a betöltések lehetőségei
– Intuitív gyógyítás és a hozzá kapcsolódó alapelvek szemléltetése
– A tanúsítás fogalma, fontossága és gyakorlata
– A Létezés hét síkjának ismertetése
– Energetikai tisztítás gyakorlata, védelem a pszichikai támadásokkal szemben
– Őrangyalok-gyakorlat
– Lélektárs manifesztáció
– A tudatos teremtés módozatai
– DNS aktiválás
– Lélektöredékek megbeszélése, a lélekdarabkák visszaküldése és elengedése
– Betegségek kialakulása; vírusok, baktériumok, gombák, méreganyagok
– Intuitív leolvasások technikája

Ez az összeg Vianna Stibal által központilag meghatározott, amely tartalmazza a# tankönyvet és a munkafüzetet. Ezen felül biztosítjuk a kellemes közérzet elérése és fenntartása érdekében a rágcsálni valót, kávét, teát és frissítő italokat.

A tanfolyam tartalmazza:  Magyar nyelvű Hivatalos munkafüzetet, Hivatalos szerződést, Oklevelet, ViannaStibal ThetaHealing  könyvét, Jegyzetfüzet

*
*
*

Részletek

Kezdés:
május 10 *10:00
Vége:
május 12 *17:00
Összeg:
Ft130000
Esemény Category:

Helyszín

Veszprém
Magyarország + Google Térkép