fbpx
Események betöltése

« All Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Theta Healing® Áss Mélyebbre tanfolyam Siófokon

május 15 *10:00.május 17 *17:00

Ft130000

2018. február 1-től a további ThetaHealing® tanfolyamok végzésének előfeltétele a ThetaHealing® Alap és Haladó tanfolyamok mellett az Áss mélyebbre (Dig Deeper) szeminárium elvégzése, amely által lehetőséget kapsz, hogy elmélyítsd a gyökérproblémák megtalálására és feloldására szolgáló módszert, az “ásás” technikájának bravúrjait és módozatait!

Ezen a tanfolyamon a ThetaHealing® technikai módszereivel foglalkozunk. A fókuszban az önmagunkon és a másokon végzett belső munka elmélyítése áll. Megtanuljuk azt a kétféle nézőpontot, ahonnan az ásásokat könnyedebben végezhetjük önmagunkon. Végigvesszük és gyakoroljuk az összes ásás-típust, tanulunk hozzá egy új ásási módozatot, fejlesztjük a hit-és az erényekkel kapcsolatos munka végzését. Megismerjük a „vészhelyzetben” alkalmazható ásás lehetőségét és számtalan olyan technika is ismertetésre kerül, amellyel a konzultációs folyamat lerövidíthető. Beszélünk arról, hogyan lehetséges minél eredményesebben használni a törlés-betöltés funkcióit és mit jelent a receptor szinten történő munka végzése.

A tanfolyam „hivatalos” időtartama 2 nap, de akik nálunk tanulnak, 3 napban lesz lehetőségük elsajátítani a tananyagot.

A ThetaHealing® Áss Mélyebbre! (Dig Deeper) tanfolyam előfeltétele az elvégzett ThetaHealing® Alap (DNS1) és Haladó (DNS2) tanfolyamok megléte.

IDŐPONT: 2019. május 15-16-17. napok

A ThetaHealing® Áss mélyebbre! (Dig Deeper) tanfolyam hivatalos, központilag meghatározott ára: 400 US Dollár (130.000 Ft).
Korai befizetési lehetőség
2019.05.10.-ig befizetés esetén:
99 000 Ft

Erről az info@thetaesgrafologia.hu e-mail címen kérhetsz bővebb tájékoztatást. A tandíj magában foglalja a tananyagot, a helyszínen fogyasztott kávét, üdítőt, tea, rágcsálni valót.

Ismétlők számára a képzési ár 50%-a fizetendő. 

A tanfolyam rövid tematikája:

– Manipulációmentes energiatesztelés elsajátítása
– Receptor szinteken történő munka végzése
– Különféle szkennelési módozatok megtanulása
– Milyen lehetőségeket alkalmazhatunk a kliens, vagy a saját falaink feloldására (miket tehetünk, ha „nem tudom” a válasz?)
– Az ásást akadályozó hitrendszerek elengedése, a beazonosítás, a törlés – és betöltések munkájának erősítése, letöltések
– Hit-és erénymunka
– Elvárások felderítése és oldása
– Generációs minták feloldása
– Manifesztáció hatékonyabbá tétele
– Önásás módozatai
– 8 féle ásás-típus a gyakorlatban és plusz egy új ásási módozat elsajátítása
– Az “árnyékos én” munkatípus megismerése és feloldási lehetőségei
– Belső személyiségeink feltérképezése
És még sok más, gyakorlatban is alkalmazható technika

Részletfizetésre is lehetőséged van, egyéni megbeszélés alapján. A tanfolyam díját banki utalással is kiegyenlítheted, amennyiben ezt a lehetőséget választod, a számlaszám miatt keress meg az elérhetőségeimen.

A jelentkezés módja: részvételi szándékodat kérlek, időben jelezd felénk e- levélben (info@thetaesgrafologia.hu), vagy telefonon (+3630 435 8612) annak érdekében, hogy helyet tudjunk biztosítani a Számodra.

*
*
*

Részletek

Kezdés:
május 15 *10:00
Vége:
május 17 *17:00
Összeg:
Ft130000
Esemény Category:
Esemény címkék:

Helyszín

Theta&Grafológia
Vadvirág utca
Siófok, 8600 Magyarország
+ Google Térkép
Honlap:
www.thetaesgrafologia.hu