fbpx
Események betöltése

« All Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Ingyenes ThetaHealing® Nyílt nap Veszprémben

március 31 *11:00.17:00

Ingyenes

Időpont: 2019.03.31.
Helyszín: HAMAROSAN!

Szeretnéd jobban érteni és érezni a világ és önmagad működését? Változtatnál, de nem tudod, hogyan tedd meg? Megtanulnál egy hatékony spirituális filozófiát és mellette olyan módszereket, amikkel képes vagy a Számodra szükségtelenné vált érzéseket, fájdalmakat oldani, feldolgozni és elengedni? Akkor gyere el és ismerd meg a Theta Healing® módszerének alkalmazását.

A részvétel díjmentes, azonban regisztrációhoz kötött! A részvételi szándékot kérjük, telefonos elérhetőség megadásával az info@thetaesgrafologia.hu e-mail címre küldjétek el. 

A Theta Healing® rendszerét Vianna Stibal 1995-ben alkotta meg, ma már a világ számos országában alkalmazzák. A Theta Healing® egy gyors, hatékony módszer, képes azonnali gyógyulást hozni testi, lelki, szellemi, mentális szinten egyaránt. A nyílt nap során lehetőség lesz megismerni a technikát, a térségben dolgozó konzulenseket és tapasztalataikat, a tanfolyami jelentkezések feltételeit, valamint előzetes bejelentkezés és a férőhelyek számának függvényében egy díjmentes konzultáció igénybe vételére is lesz mód.

Tematika:
– Winkler Móni és Kiss László Theta Healing® tanár és konzulens bemutatkozása
– A Theta Healing® módszerének ismertetése
– Theta Healing® Konzulensek bemutatkozása
– Theta Healing® tanfolyamok ismertetése és a jelentkezési lehetőségek
– Theta Healing® konzultációs lehetőség a helyszínen

A Theta Healing® módszerről:
A ThetaHealing® módszerének használatával az emberi agy théta frekvenciába kerül, amely egyrészt lehetővé teszi a magasabb energiákkal történő kapcsolódást, másrészt a tudatalatti tartalmak érzékelését, ezáltal lehetőség adódik a személyiségben lévő blokkok feltérképezésére, megértésére és feloldására.  A Theta Healing technikai elemei megtanítják a Felettes Énünk, a Szellemi vezetőnk, a Forrásenergia érzékelését és az inuitív kapcsolódási módozatok általi spirituális munka végzését. Feltárulhatnak azok a gyökérproblémáink és a hozzájuk társuló hitrendszereink, amelyek gátolnak minket életvezetésünk során. A technika segítségével képesek vagyunk hit-és érzelemmunkát végezni, amelyek felszabadítólag, a változás erejével hatnak ránk.

Nagyon fontos alapvetése a módszernek, hogy betegségek esetében nem javasolja az orvosi kezelések elhagyását, sőt, minden, a szervezet regenerálódását segítő eljárást támogat. Ezenkívül fontos, hogy a ThetaHealing® nem kötődik semmilyen vallási irányzathoz, nemre, korra és faji hovatartozástól függetlenül bárki kipróbálhatja, vagy el is sajátíthatja az alkalmazását.

A ThetaHealing® elsajátításával és használatával megismerjük önmagunkat, embertársainkat, az állatokat, a növényeket, valamint a látható és a láthatatlan világ összefüggéseit. Megtanulunk olyan technikákat, amelyekkel egyszerűbben, hatékonyabban és gyorsabban ráláthatunk problémáinkra és megoldhatjuk őket. Fejlődik intuíciós érzékünk, a világról alkotott szemléletünk és a Mindenség Teremtőjével való kapcsolatunk is erősödik. Feltérképezzük a különféle agyhullámokat, (különös tekintettel a Théta agyhullámra), a négy szinten található programokat és a hozzájuk kapcsolódó hitrendszereket. Megszerzett ismereteinkhez beépítjük a gyökérproblémák megtalálására szolgáló úgynevezett “ásás” technikáját. Számos spirituális fogalom is tisztázásra kerül. Szó lesz többek között a gondolatok és a szavak erejéről, a sejtszintű kommunikációról, a kozmikus tudatosságról, a csakrákról és működésükről, valamint megannyi más, izgalmas témáról, amelyek mind hozzájárulhatnak sikeres életvezetésünkhöz és pozitív gondolkodásunk kialakításához

A Theta Healing Alaptanfolyamon teljesítése után a THInK (Theta Healing Institute of Knowledge) által nemzetközileg elismert tanúsítvány szerezhető. A Theta Healing Haladó tanfolyam pedig jogosulttá teszi azokat, akik elvégzik, a hivatalos Theta Healing Konzultáció végzésére.

Szeretettel várunk!

Winkler Móni és Kiss László
Theta Healing® tanár és konzulens

*
*
*

Részletek

Dátum:
március 31
Időpont:
11:00.17:00
Összeg:
Ingyenes