fbpx
Események betöltése

« All Események

Felszabadulás Workshop és Tematikus Meditációs Nap Siófokon

december 14 *10:00.17:00

Ft15000

*TeddMagaSzabaddá*
Felszabadulás Workshop és Tematikus Meditációs Nap

Belső önvalónk megélése során előfordul, hogy csalódunk, netán traumákat élünk meg, amely után védekezésből gyakran visszafogjuk magunkat, esetleg el is fojtunk. Ez már önmagában gátolja belső szabadságvágyunk megélését. Mindehhez hozzáadódnak a társadalmi konvenciók, elvárások (illik, nem illik), amely által akár önkéntelenül is, de elkezdünk lemondani arról, amit valójában (megmutatni) szeretnénk. Mindettől függetlenül szívünk vágyik a szárnyalásra, a kontroll nélküli, önfeledt pillanatok megélésére.

A foglalkozás célja a felszabadultságot, önfeledtséget gátló működésmódok felkutatása, valamint feloldása, hogy ezáltal új minőségeket teremthessünk az életünkben.

A tematikus nap első szakaszában a traumák, a megszégyenülés, a csalódás és a hozzájuk kapcsolódó szenvedéslenyomatok felismerésén és oldásán dolgozunk. Ennek része a testünket-lelkünket összekötő energetikai központok, úgynevezett csakrák energiapályáinak felderítése és a működési módozatok harmonizálása egy speciális meditációs gyakorlattal.

A tematikus nap következő szakaszában foglalkozunk a bennünk lakó “belső gyermek” és az ösztöntér megnyilvánulásaival, a női és a férfi minőségek összhangba hozásával, különös hangsúlyt helyezve a játékosság, a könnyedség és az önfeledt szexualitás megélésére. A gátlások elengedéséhez és új minták beépüléséhez a Felszabadultság Meditáció lesz a segítségünkre.

Az elengedések és a felismerések után a befogadás állapotába kerülünk, amely lehetőséget nyújt a valódi vágyaink megismerésére, a csodák beérkezésére, amelyeket egy speciális vizualizációs gyakorlattal be is emelünk az életünkbe. Mindehhez segítségül hívjuk a vérvonali jogon örökölt energiamintákat, őseinket, segítőinket, akik támogatni érkeztek minket. Ennek érdekében a tematikus napot egy fantasztikus, sámándobos meditációval zárjuk.

Időpont: 2019. december 14., 10:00-17:00
Helyszín: Siófok-Kiliti
Részvételi díj: 15.000Ft/fő
Jelentkezés: info@winklermoni.hu

A Felszabadulás Workshop és Tematikus Meditációs Nap előadói: Kiss László, Winkler Móni és Papp Judit segítő szakemberek

*
*
*

Részletek

Dátum:
december 14
Időpont:
10:00.17:00
Összeg:
Ft15000
Esemény Category:

Helyszín

Theta&Grafológia
Vadvirág utca
Siófok, 8600 Magyarország
+ Google Térkép
Honlap:
www.thetaesgrafologia.hu