Párkapcsolati Workshop


Szeretnél:

* Egy Új minőségi együttműködő Párkapcsolatotot az életedbe vagy a jelenlegit megoldani?
* Szeretnéd megoldani a kapcsolatodat a szüleiddel, gyerekeiddel?
* Minőségi baráti kapcsolatokat az életedben?
* Üzletipartneri/munkahelyi kapcsolatokat ahol, kölcsönös együttműködés van?

Életünk egyik nagyon fontos témája, a kapcsolatok. Az ember társas lény, és természetes, hogy szeretne egy működő, minőségi párkapcsolatban élni, ahol fejlődhet, és (ha úgy dönt) családot alkotva, örömmel haladjon az úton. Ugyanez vonatkozik a barátokra, üzleti kapcsolatokra is.

Ehhez szükség van egy megfelelő társra is, aki mellettünk áll, és együtt megélhetjük a szeretet, szerelem, kiteljesedést is a kapcsolatban.

Szokták mondani, hogy akkor kezdj bele valamibe, ha már valóban készen állsz rá. Amíg a sérülések, fájdalmak, csalódások, szomorúság, a jövőtől való félelem jellemzi a párkapcsolatot, addig ezek az érzések alapozzák meg a jelenlegi, vagy leendő kapcsolatot is, és a továbbiakban is csak olyan ember érkezik, aki ebben “támogat”, hogy a *vágyaid*, félelmeid megvalósuljanak.

A program alatt, feladatok segítségével megtaláljuk és kidolgozzuk a *kezdetektől* felgyülemlett negatív érzések, félelmek okait. A negatív tapasztalatokat, aggodalmakat, lezáratlan ügyek, csalódottság, és kötődések elengedését követően, a jövővel folytatjuk a munkát. A jövő ugyanis legalább ennyire *félelmetes* lehet, hiszen, a felelősség, felvállalása a saját családnak, egy kis lélek megérkezése bármennyire is vágyunk rá sok rejtett aggodalmat rejthet. És hogyan tovább?

A workshop végére, egy együttműködésen alapuló kapcsolatra készen, meginvitáljuk az ehhez a csodálatos élethez velünk tartó partnert, aki elkísérhet minket ezen a földi úton.

A program egymást követő napokon lesz,
előreláthatólag 9-16 óra között.
Jegyzetfüzetet, teát, vizet, kávét, rágcsálnivalót biztosítom számodra.

Az eseményre való regisztráció minden esetben szükséges.  A további részleteket, válaszlevélben küldöm neked.
A következő időpontot, a következő találhatod meg, ahol regisztrálni is tudsz az eseményre:

ProgramNaptár